A- A A+

Gevelbekleding


Bekijk hier welke topproducten wij gebruiken voor uw gevelbekleding.

Gevelproducten Eternit

Sidings Cedral zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Sidings Cedral Classic biedt u de bekende cederhoutstructuur en Sidings Cedral Smooth heeft een gladde, vlakke coating. Sidings Cedral zijn vervaardigd van vezelcement en andere natuurlijke grondstoffen. Deze gevelstroken zorgen voor een functionele bescherming van alle gevels. Sidings Cedral inspireren architect en opdrachtgever tot een creatieve ontdekkingstocht.
Zo kunnen Sidings Cedral zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Nieuwbouw of renovatie, modern of traditioneel, ..., met Sidings Cedral geeft u uw gevels een eigentijds karakter.

Trespa-geveloplossingen

Met Trespa Meteon kan men verrassende gevels creëren die duurzaam mooi blijven.
Dankzij de uitstekende weersbestendigheid is Trespa Meteon de optimale keuze voor allerlei verschillende, innovatieve toepassingen.

Toepassingsgebieden:

TRESPA METEON ALS AANBEVOLEN PRODUCT

De weersbestendige Trespa Meteon-platen worden veelvuldig gebruikt voor gevelsystemen, geveldelen, balkons en allerlei andere toepassingen. Ze zijn niet alleen mooi, maar uitermate robuust en duurzaam - de visie van heden blijft de realiteit van morgen.

Ook gevelbekleding in hout is door Kraldak mogelijk.

Zoals u ziet bieden wij u een waaier aan mogelijkheden voor uw gevelbekleding. Twijfel dus niet om ons te contacteren via ons contactformulier of op: 0485 71 00 15.